Panský dům: počátek rodinné ságy - Jacobs, Anne (Euromedia Group a. s. - Knižní klub, 2017)
Panský dům - Mocná rodina - Temné tajemství. Augsburg 1913. Mladá Marie nastupuje jako kuchyňská pomocnice v impozantní vile, sídle průmyslnické rodiny Melzerů. Zatímco si děvče ze sirotčince vydobývá své místo mezi personálem, panstvo si užívá zimní plesové sezony, v níž má být uvedena do společnosti nejmladší, krásná dcera Katharina. Jenom Paul, dědic rodiny, se drží stranou společenského mumraje - dokud nepotká Marii...