Vaříme zdravě, chutně a hospodárně /
Základem kuchařky, do níž byly zařazeny předpisy odpovídající nejen požadavkům chuti, ale i zdravotním pokynům, je naše česká kuchyně, charakteristická moučnými pokrmy vařenými i pečenými, rozmanitými pokrmy z brambor a úpravou mas v omáčkách.
Hlavní autor: | Břízová, Joza, 1905-1983 |
---|---|
Další autoři: | Slíva, Jiří, 1947-, Němec, Stanislav |
Médium: | Kniha |
Vydáno: |
Praha :
Avicenum,
1983
|
Vydání: | 15. vyd. |
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Prackovice
Barcode | Stocknumber | Callnumber | Umístění | Stav | Issues |
---|---|---|---|---|---|
315200047349 | 47349 | PRA 641.55 | (unknown) | Dostupné |