Nová domácí kuchařka /
Autor: Břízová, Joza, 1905-1983
Vydáno: (1985)
Vaříme zdravě, chutně a hospodárně /
Základem kuchařky, do níž byly zařazeny předpisy odpovídající nejen požadavkům chuti, ale i zdravotním pokynům, je naše česká kuchyně, charakteristická moučnými pokrmy vařenými i pečenými, rozmanitými pokrmy z brambor a úpravou mas v omáčkách.
Uloženo v:
Hlavní autor: | Břízová, Joza, 1905-1983 |
---|---|
Další autoři: | Slíva, Jiří, 1947-, Němec, Stanislav |
Médium: | Kniha |
Vydáno: |
Praha :
Avicenum,
1983
|
Vydání: | 15. vyd. |
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Podobné jednotky
-
Nová domácí kuchařka /
Autor: Břízová, Joza, 1905-1983
Vydáno: (1985) -
Zavařujeme ovoce a zeleninu /
Autor: Vlachová, Libuše
Vydáno: (1986) -
100 a 1 drůbežích jídel /
Autor: Kosek, Oldřich
Vydáno: (1985) -
Kuchařka české šlechty : 200 receptů z kuchyně Zdenky a Berty Lobkowiczových /
Autor: Sedláčková, Hana
Vydáno: (2008) -
Velká babiččina kuchařka /
Autor: Horecká, Jana
Vydáno: (2003)