Vaříme zdravě, chutně a hospodárně /
Základem kuchařky, do níž byly zařazeny předpisy odpovídající nejen požadavkům chuti, ale i zdravotním pokynům, je naše česká kuchyně, charakteristická moučnými pokrmy vařenými i pečenými, rozmanitými pokrmy z brambor a úpravou mas v omáčkách.
Hlavní autor: | Břízová, Joza, 1905-1983 |
---|---|
Další autoři: | Slíva, Jiří, 1947-, Němec, Stanislav |
Médium: | Kniha |
Vydáno: |
Praha :
Avicenum,
1983
|
Vydání: | 15. vyd. |
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Shrnutí: |
Základem kuchařky, do níž byly zařazeny předpisy odpovídající nejen požadavkům chuti, ale i zdravotním pokynům, je naše česká kuchyně, charakteristická moučnými pokrmy vařenými i pečenými, rozmanitými pokrmy z brambor a úpravou mas v omáčkách. |
---|---|
Fyzický popis: |
366 s. : il.. ; 30 cm |