Vaříme zdravě, chutně a hospodárně /
Základem kuchařky, do níž byly zařazeny předpisy odpovídající nejen požadavkům chuti, ale i zdravotním pokynům, je naše česká kuchyně, charakteristická moučnými pokrmy vařenými i pečenými, rozmanitými pokrmy z brambor a úpravou mas v omáčkách.
Hlavní autor: | Břízová, Joza, 1905-1983 |
---|---|
Další autoři: | Slíva, Jiří, 1947-, Němec, Stanislav |
Médium: | Kniha |
Vydáno: |
Praha :
Avicenum,
1983
|
Vydání: | 15. vyd. |
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
LEADER | 01165nam a2200241 a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 115304 | ||
005 | 20190206102926.0 | ||
008 | 0102s1983----cs ---------u-------cze-d | ||
020 | |c 75.00 Kč | ||
040 | |e AACR2 |9 1 |b cze | ||
080 | |a 641.55 | ||
100 | 1 | |a Břízová, Joza, |d 1905-1983 |7 jk01020062 |4 aut | |
245 | 1 | 0 | |a Vaříme zdravě, chutně a hospodárně / |c Joza Břízová ... [et al.] ; ilustroval Jiří Slíva ; fotografie Olga Davidová, Stanislav Němec |
250 | |a 15. vyd. | ||
260 | |a Praha : |b Avicenum, |c 1983 | ||
300 | |a 366 s. : |b il.. ; |c 30 cm | ||
520 | 2 | |a Základem kuchařky, do níž byly zařazeny předpisy odpovídající nejen požadavkům chuti, ale i zdravotním pokynům, je naše česká kuchyně, charakteristická moučnými pokrmy vařenými i pečenými, rozmanitými pokrmy z brambor a úpravou mas v omáčkách. | |
653 | |a kuchařky |a recepty | ||
700 | 1 | |a Slíva, Jiří, |d 1947- |7 jk01111924 |4 ill | |
700 | 1 | |a Němec, Stanislav |z 19 |4 pht | |
999 | |d 115304 | ||
993 | |0 0 |1 315200047349 |4 0 |6 PRA_641_550000000000000 |7 0 |9 221572 |a 75.00 |b 0 |c 47349 |d 2013-10-06 |e 0 |f PRA |g PRA 641.55 |h 75.00 |l PRA |n 0 |r 2023-07-26 |t 5 |w 2019-02-06 |y KN |z KU |