Vaříme zdravě, chutně a hospodárně /

Základem kuchařky, do níž byly zařazeny předpisy odpovídající nejen požadavkům chuti, ale i zdravotním pokynům, je naše česká kuchyně, charakteristická moučnými pokrmy vařenými i pečenými, rozmanitými pokrmy z brambor a úpravou mas v omáčkách.

Hlavní autor: Břízová, Joza, 1905-1983
Další autoři: Slíva, Jiří, 1947-, Němec, Stanislav
Médium: Kniha
Vydáno: Praha : Avicenum, 1983
Vydání: 15. vyd.
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
LEADER 01165nam a2200241 a 4500
001 115304
005 20190206102926.0
008 0102s1983----cs ---------u-------cze-d
020 |c 75.00 Kč 
040 |e AACR2  |9 1  |b cze 
080 |a 641.55 
100 1 |a Břízová, Joza,  |d 1905-1983  |7 jk01020062  |4 aut 
245 1 0 |a Vaříme zdravě, chutně a hospodárně /  |c Joza Břízová ... [et al.] ; ilustroval Jiří Slíva ; fotografie Olga Davidová, Stanislav Němec 
250 |a 15. vyd. 
260 |a Praha :  |b Avicenum,  |c 1983 
300 |a 366 s. :  |b il.. ;  |c 30 cm 
520 2 |a Základem kuchařky, do níž byly zařazeny předpisy odpovídající nejen požadavkům chuti, ale i zdravotním pokynům, je naše česká kuchyně, charakteristická moučnými pokrmy vařenými i pečenými, rozmanitými pokrmy z brambor a úpravou mas v omáčkách. 
653 |a kuchařky  |a recepty 
700 1 |a Slíva, Jiří,  |d 1947-  |7 jk01111924  |4 ill 
700 1 |a Němec, Stanislav  |z 19  |4 pht 
999 |d 115304 
993 |0 0  |1 315200047349  |4 0  |6 PRA_641_550000000000000  |7 0  |9 221572  |a 75.00  |b 0  |c 47349  |d 2013-10-06  |e 0  |f PRA  |g PRA 641.55  |h 75.00  |l PRA  |n 0  |r 2023-07-26  |t 5  |w 2019-02-06  |y KN  |z KU